Foodtruck

Reserveer onze foodtruck voor uw evenement

Foodtruck

Zakelijk evenement, bedrijfsfeest, festival of privéfeest? Vergeet dan niet Burgerlijk Amsterdams uit te nodigen zodat u uw gasten en bezoekers kunt trakteren op betere burgers. Op verzoek komen we met onze foodtruck op locatie om daar naar wens overheerlijke, gezondere burgers te maken die geschikt zijn voor iedere gelegenheid.

De foodtruck van Burgerlijk brengt Amsterdamse cultuur en de beste hamburgers mee naar alle denkbare locaties. Onze Truck is mobiel en gaat het hele land door om bezoekers van festivals, food festivals en bedrijfsfeesten te voorzien van ons buld your own burgerconcept! De Foodtruck is zo ingericht dat iedereen naar eigen smaak een hamburger kan samenstellen!  Vragen over de mogelijkheden? Vul het contact formulier in of bel ons voor meer informatie.

Build you own burger

Ook op locatie werken we volgens het unieke concept Build you own burger, waardoor uw gasten of bezoekers niet één soort burger voorgeschoteld krijgen maar zelf kunnen kiezen wat ze willen eten.

‘Wij geloven in een gelukkig en gezond leven, waarbij goede voeding en comfort centraal staan. Daarom maken wij casual fastfood dat vol van smaak is én goed voor mens en milieu.’

Neem contact op

Interesse in onze foodtruck? Neem contact met ons op. We maken uw feest, evenement of festival graag compleet met betere burgers!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht